Hoppa till innehåll

Aploria 10 AI-baserad CRM

Äntligen kan vi presentera ett AI-baserad CRM. Alla vi som driver ett företag med säljare har någon kommit i kontakt med ett CRM. CRM står för Customer Relationship Management där syftet är kundvård, omfattar styrning, organisering och administration av kunder och kundrelationer i ett företag.

Innan vi började utveckla ett eget CRM märkte tydligt ett problem hos alla kunder vi var ute hos. Alla hade någon form av CRM, men samtidigt noterade vi att säljarna också hade en excelblad som de öppnade upp efter varje samtal med kunden och skrev in några små notiser gällande samtalet. Efter ett antal intervjuer insåg vi ganska snabbt att anledningen till att de inte ville använda CRM:et var p.g.a att det var alldeles för tidskrävande och krångligt.

Det var då idén poppade upp för ett helt egenutvecklad CRM som skulle vara så pass enkel att till och med ens mormor inte skulle ha problem med att använda den, bokstavligt talat. Vi har testat systemet på flertalet mormödrar och alla har gett oss tummen upp! 😁

Tanken med vårt CRM (Aploira 10) är inte att den skall ersätta företagets befintliga CRM, utan snarare fungera som ett komplement. Istället för att säljaren gör notiser i Excel (eller andra liknande program) ska de använda sig utav Aploria 10. Det ger även projektledaren en bättre överblick över sina säljare om vad det har gjort under dagen.

Som komplement har vi även utvecklad två olika moduler som går att slänga upp på en en valfri storbildsskärm eller TV, där ena modulen ger överblick över alla ordrar och den andra där man ser teamet totala leads för dagen eller månaden.

Nu till det roliga!!

Systemet är ett så kallad AI-baserad systemlösning, vilket innebär att den lär av sig själv och börjar efter ett tags användning förutspå vilka företag som Du som företag borde satsa mera på. Hur fungerar detta då? Jo, varje genomförd sälj får ett s.k APE-poäng (Aploira Prediction Engine Point), som baseras på olika parametrar ex. omsättning, vinstmarginal, antal anställda, lokalisering, kassalikviditet, soliditet och ca 20 andra. Baserad på dessa poäng börjar systemet lära sig om vilka företag som säljarna säljer bäst på. Därefter börjar den förutspå vilka företag säljarna borde lägga mer energi på för att få in just dem.

Vill du veta mer om vårt super coola CRM? Vänligen kontakta oss så kan vi skapa upp ett testkonto åt er där ni själva i lugn och ro kan leka och labba. Och du! Vi har Sveriges mest okrångligaste prissättning… 😉

Vi ringer dig inom 60 sekunder!

Vi är redo för att hjälpa dig.