Hoppa till innehåll

Waveartify – Poster med spelbar ljud

Då och då får vi in lite mer intressanta projekt. Oftast är de roliga men kan lätt bli ganska komplexa snabbt. Men det är inget vi på Aploira är rädda för!

Vi tog på oss projektet där vi skulle utveckla en webbplats med tillhörande e-handel och inte vilken e-handel som helst, utan här skulle vi även utveckla och leverera ett helt bakomliggande system från grunden som är kopplad till den digitala tavlan som skulle göra det möjligt att spela upp ett ljud som användaren laddat upp via e-handeln och därefter spela upp ljudet genom att öppna upp kameran i mobilen och rikta den mot tavlan.

Vi hjälpte även till med att koppla ordersystemet mot etikettskrivare för att automatisera orderprocessen så mycket som möjligt. Tanken här var att så fort en order kom in i systemet skulle den automatiskt skriva ut adressetiketter samt frankera den med rätt summa baserad på storleken och antal beställda tavlor.

Syftet med Waveartify.se är att designa en egen poster med spelbar ljud. Använd din iPhone- eller Android-kamera och peka den mot affischen. När kameran upptäcker affischen börjar den spela ljudet eller musiken som är associerad med affischen. Enklare än så blir det inte!

Vi är väldigt nöjda med resultatet och levererade verkligen en wow-faktor! Faktum är att ägarna bakom Waveartify blev så nöjda med leveransen att de har gett oss en rabattkod som ger dig hela 30% rabatt om du väljer att använda den via oss.

APLOIRA50

Vi ringer dig inom 60 sekunder!

Vi är redo för att hjälpa dig.